Početna / Sport / Pregled odigranih susreta
Felga

Pregled odigranih susreta

Odigrano je 12. kolo 1. hrvatske rukometne lige, skupina “B”. U sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava, našički rukometaši ugostili su Rukometni klub Pipo / IPC Čakovec. Odbojkašice Našica uspješno su zaključile prvi dio prvenstva u sklopu 3. Odbojkaške lige – Liga Slavonije i Baranje. Našički košarkaši gostovali su u Virovitici gdje su ostvarili još jednu pobjedu. Utakmicu 15. kola Četvrte nogometne lige, skupine Istok, u Našicama su odigrali Nogometni klub Našk i Nogometni klub Sladorana Županja. Malonogometni klub Našice ovaj je vikend prvenstveni susret odigrao u Đakovu. U Devetom kolu Treće kuglačke lige, skupina Istok, u skupini “A” sastali su se kuglači Našica i Opeke iz Osijeka …

rukomet
Odigrano je 12. kolo 1. hrvatske rukometne lige, skupina “B”. U sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava, našički rukometaši ugostili su Rukometni klub Pipo / IPC Čakovec. Poluvrijeme je završeno rezultatom 11:13, krajnji rezultat 27:27. 6 golova kod naših zabio je Eklić, po 5 Matoic i Barišić, 4 Šimić te po 3 Tomičić i Mrđenović.

U sklopu 3. Rukometne lige, lokalni derbi susret odigrali su rukometaši AG Dinasa i Nexe II. U sportskoj dvorani u Orahovici Đurđenovčani su bili bolji pobijedivši 35:31. Kod ekipe AG Dinasa, najviše golova zabili su Vulić 10, Štetić 8, Nekić i Kragojević po 4. Kod Našičana, Kiš je zabio 9, a Blažević 6 golova.

U Novoj Gradiški su odigrane utakmice 4. kruga 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige. Našički rukometaši su u prvom susretu igrali protiv RK Nova Gradiška i pobijedili rezultatom 16:28. Najviše golova u redovima Našičana dali su Bureš 10 i Ivanković 6. Drugi susret izgubili su od RK Požega 27:15. Kod našičke ekipe izdvajamo 8 golova Bureša.

odbojka
Odbojkašice Našica uspješno su zaključile prvi dio prvenstva u sklopu 3. Odbojkaške lige – Liga Slavonije i Baranje. Gostovale su u Osijeku i nadvisile ekipu Retfale rezultatom 0:3, po setovima 18:25, 20:25 i 25:27.

košarka
U sklopu A2 košarkaške lige – za žene odigrano je 4. kolo. U dvorani OŠ kralja Tomislava, košarkašice Našice i Dubrave Zagreb odigrale su rezultatom 61:104. Barbara Horvat zabila je 18, Nataša Bučić 13, Jelena Jurić i Ivana Torčić po 8, Mirela Banović 6 te Lucija Knežević 4 koša.

Našički košarkaši gostovali su u Virovitici gdje su ostvarili još jednu pobjedu rezultatom 74:76. 16 koševa zabio je Budimir,12 Zrilić.

Prvenstveni susret Juniorske košarkaške lige odigran je u Vinkovcima. Juniori Vinkovaca svladali su ekipu Našica sa 78:48.

U sklopu Lige 95./96. u Dardi su susret odigrali mladi košarkaši Darde i Našica. Utakmica je završena rezultatom 31:66. Najviše koševa postigli su Mihovil Horvat 16, Mata Horvat 14, Dinko Korade 13, Ivan Bjelousov 9 te Jurica Korade 6.

nogomet
Utakmicu 15. kola Četvrte nogometne lige, skupine Istok, u Našicama su odigrali Nogometni klub Našk i Nogometni klub Sladorana Županja rezultatom 3:2. Strijelci za Našk bili su Prevolšek s 1 i Pinter s 2 gola.

Svoj prvenstveni susret odigrali su i Nogometni klub Šokadija Stari Mikanovci i Nogometni klub Fešk Feričanci, poluvrijeme je bilo 2:2, krajnji rezultat 7:2 za domaćina. Strijelci za Fešk bili su Klaban i Kubaček.

Zaostale utakmice 2. kvalitetne lige mladeži, u Vinkovcima su odigrali nogometaši Lokomotive i Feška. Kadeti Lokomotive bili su bolji rezultatom 6:0. Juniori su također poraženi rezultatom 4:3, strijelci za Fešk bili su Kapraljević s 2 te Štefančić s 1 golom.

Kadeti Naška sezonu su okončali na drugom, a Feričančani na trećem mjestu. Kod juniora Našk je na prvom mjestu a Fešk na drugom.

Odigrane su i utakmice posljednjeg, 15. kola 1. Kvalitetne nogometne lige mladeži. Početnici Naška i Višnjevca susret su odigrali rezultatom 3:1 – sva tri pogotka za domaće postigao je Matko Mikola. Pioniri su također pobijedili s uvjerljivih 5:0. Pogotke su postigli Momčilović 2, Marasović, Filipović, Marček po 1.

Odigrani su prvenstveni susreti 15. kola Prve županijske nogometne lige Osječko baranjske županije. Ekipa Motičine svladala je u Mecama domaći Radnički s 2:0. Strijelci za Motičinu bili su Stuparić i Sertić.

Vihor je na svom terenu nadvisio Petlovac s 3:1. Strijelci su bili Vrekalović, Hovanjec i Vida.

mali nogomet
Malonogometni klub Našice ovaj je vikend prvenstveni susret odigrao u Đakovu. Našičani su pobijedili 4:7, a golove su dali Torčić i Knežević po dva te Repinc, Jurčević i Mahovlić po jedan.

kuglanje
U Devetom kolu Treće kuglačke lige, skupina Istok, u skupini “A” sastali su se kuglači Našica i Opeke iz Osijeka. Susret je okončan rezultatom 1:7. Kod poražene ekipe, najviše čunjeva porušili su Stanko Martinović 532 i Vlado Markulić 530.

U skupini “B”, Kuglački klub Silos i Kuglački klub Đurđenovac svoj meč okončali su rezultatom 8:0. Najviše čunjeva kod gostujuće ekipe porušio je Vedran Keceli, 532.

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*