Početna / Sport / Okupljanje prve momčadi NEXE-a u ponedjeljak u Feričancima

Okupljanje prve momčadi NEXE-a u ponedjeljak u Feričancima

NAŠICE – Prva momčad NEXE-a okupit će se ponedjeljak, 30. srpnja 2012. u 18 sati na igralištu NK Fešk u Feričancima.

Bliži se početak nove sezone našičkih rukometaša u koju će „vječno drugi“ krenuti s dvije prinove, Igorom Vujićem i Šimom Ivićem. Dok se rukometaši pripremaju za nove pobjede, u Beču je održano izvlačenje parova prvog i drugog kola Kupa EHF.
Vrijeme će pokazati koliko su nam kuglice bile naklonjene jer ćemo u drugom kolu igrati protiv boljega iz dvoboja predstavnika Bjelorusije „Meshkova“ iz Bresta i talijanskog PlanetWin365 iz Conversana. Prva utakmica 2.kola igrat će se u Našicama 13/14.listopada, a uzvrat je tjedan dana kasnije. Bjelorusi su prošle sezone igrali 1/4 finala Kupa kupova i ispali od španjolskog Aragona- istaknuo je Vjekoslav Mahović iz RK Nexe.
Rukometni klub „Meshkov“ trebao bi biti i novi sudionik SEHA Regionalne lige čiji je početak predviđen 15.rujna 2012. Sudjelovanje u drugoj sezoni lige potvrdili su: Nexe i CO Zagreb (Hrvatska), Izviđač Ljubuški, Sloga Doboj i Borac Banja Luka (BiH), Vardar PRO i Metalurg (Makedonija), Metaloplastika (Srbija), Lovćen (Crna Gora), Tatran Prešov (Slovačka) te već spomenuti bjeloruski viceprvak. Uskoro će biti potvrđen i 12 član SEHA lige. Rukometni klub Nexe igrati domaće će utakmice u Našicama.
Što se pak priprema za novu sezonu tiče, one počinju 30. srpnja 2012. i momčad ostaje u Našicama tijekom priprema. Dogovoreni su odlasci na turnire u Novi Sad (Srbija,17. i 18.kolovoza), Kanjižu (Srbija,24.,25. i 26.kolovoza) i Csurgoi (Mađarska, 29. i 30.kolovoza).
Slobodan Kadić

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*