Početna / Sport / Još jedan sportski vikend ….
Felga

Još jedan sportski vikend ….

Evo još jednog pregleda sportskih susreta odigranih proteklog vikenda. Danas donosimo rezultate rukometa, košarke i kuglanja. Rukometaši Našica pobijedili u posljednjem 11. kolu Druge rukometne lige sjever u Županji a Đurđenovčani su ugostili ekipu Vinkovaca. Košarkaši Našica u sportskoj dvorani OŠ K. Tomislava odigrali su prvenstveni susret A2 lige RH protiv Škole košarke Osijek a košarkašice Našica odigrale su prvenstveni susret 2. kola Međužupanijske lige. Ženska kuglačka ekipa Đurđenovca u prvenstvenom susretu Druge lige istok na svojoj kuglani ugostila je ekipu Koprivnice …

RUKOMET
Vrlo dobar jesenski dio prvenstva Druge rukometne lige sjever, rukometaši Našica okrunili su u Županji pobjedom u posljednjem 11. kolu. Našičani su svladali domaću ekipu Županje s rezultatom 28:32. Najefikasniji igrači kod našičana bili su Džoić i Begović s po 8 te Marko Mrđenović s 5 pogodaka. Našičani su prvi dio prvenstva završili na drugom mjestu s 20 bodova.

Rukometni klub AG Dinas Đurđenovac odigrao je u subotu prvenstveni susret Treće lige istok u našičkoj sportskoj dvorani. Đurđenovčani su ugostili ekipu Vinkovaca. Rezultat na poluvremenu bio je 11:20, krajnji 27:35 za goste. Kod Đurđenovčana ponajbolji su bili Jurica Nekić s 10, Danijel Fak sa 7 te Miodrag Kragojević s 5 postignutih golova.

U Đakovu su odigrane utakmice 3. kruga Prve hrvatske rukometne lige za mlađe kadete. Mladi našički rukometaši u prvom su susretu izgubili od domaće ekipe Đakova s 30:21. U drugom susretu ekipa Osijeka svladala je Našičane s 32:16.

KOŠARKA
Košarkaši Našica u sportskoj dvorani OŠ K. Tomislava odigrali su prvenstveni susret A2 lige RH protiv Škole košarke Osijek. Rezultat poluvremena bio je 44:34, krajnji 94:74. Ponajbolji pojedinci kod našičana bili su Vitković s 34, Zrilić s 25 te Jerbić s 20 postignutih koševa.

Prijateljski košarkaški susret odigrali su mladi košarkaši Našica. Dječaci 94. godišta igrali su protiv ekipe Valpovke i izgubili 33:62. Najefikasniji bili su Glova s 12, Juraj i Hanzlić s po 8 te Valenčak i Emić s po 4 postignuta koša.

Igrači godišta ’91. također su igrali protiv ekipe Valpovke rezultatom 35:55 (21:25) dakle pobjedom gostiju. Kod mladih našičana treba izdvojiti Davora Sertića s 8 koševa.

Košarkašice Našica odigrale su prvenstveni susret 2. kola Međužupanijske lige. Našičanke su na svom parketu ugostile ekipu Županje i nažalost izgubile s 45:42. Najefikasnije kod domaćih bile su Nataša Bučić s 11, Danijela Bučić i Nina Jurlina s 8, Mirela Banović sa 6 te Josipa Ljiljak s 4 postignuta koša.

KUGLANJE
Ženska kuglačka ekipa Đurđenovca u prvenstvenom susretu Druge lige istok na svojoj kuglani ugostila je ekipu Koprivnice i pobijedila sa 6:2. Najbolji učinak imala je Nataša Grgić Ivanković s 517 oborenih čunjeva.

Odigrani su i prvenstveni susreti 13. kola Treće kuglačke lige istok. Kuglači Našica igrali su s ekipom Belišća, a susret je završio neriješeno 4:4. Najefikasniji kod Našičana bili su Franjo Fedor s 538 i Vlado Bestvina s 525 oborenih čunjeva.

Kuglači Đurđenovca gostovali su u Đakovu gdje ih je sa 7:1 nadvisila ekipa Fortune. Kod Đurđenovčana najbolji učinak imao je Vedran Keceli oborivši 551 čunj.

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*