Početna / Sport / Igračke i slatkiši za Dječji odjel Opće bolnice Virovitica

Igračke i slatkiši za Dječji odjel Opće bolnice Virovitica

Vrijedan potez malonogometaša No limita, ali i MNK-a Našice

VIROVITICA –  Sretni su bili mališani Dječjeg odjela Opće bolnice Virovitica kada su im posjetu došli malonogometaši i novopečene malonogometašice MNK No limit. Humanitarna utakmica između momčadi Mnk No Limit i MNK Našice, a sve za pomoć Dječjem odjelu odigrana je u dvorani Tehničke škole, a nakon „profesionalaca“, na teren su istrčale djevojčice i dječaci od četiri do sedam godina, inače polaznici sportske igraonice “No Limit“, a na samom kraju snage su odmjerile dvije ženske ekipe sastavljene od djelatnica dječjeg centra Maja i ženske ekipe Mnk No Limit. Prema riječima Damira Filipovića, dopredsjednika kluba, nakon završetka prvenstva na jednom se treningu pojavilo nekoliko žena sa željom da se okušaju u ovom zanimljivom sportu. Na idućem ih se okupilo dvostruko više te se ubrzo rodila ideja o humanitarnoj  utakmici.

Moram pohvaliti cure koje su si stvarno dale truda te proširile vijest po gradu, dale tiskati majice i ulaznice te pronašle sponzore koji su se priključili ovoj manifestaciji te na taj način pomogli da se kupi što više  igračaka i slatkiša koji su jako razveselili  mališane u našoj bolnici. Na kraju smo jako zadovoljni  jer smo od ulaznica prikupili dosta novca koji smo u dogovoru s osobljem dječjeg odjela Opće bolnica Virovitica usmjerili u jedan veliki poklon pake – ističe Filipović.

Malonogometašice su svjesne današnje teške gospodarske situacije,  ali zdravlje je nešto što je ipak najvažnije. Kako smo i sami roditelji svjesni smo  što znači dječja radost te se zahvaljujemo svima koji su kupnjom ulaznice pomogli da osmijeh na njihovim licima bude što veći – kazala je Ivana Krstanović, djelatnica dječjeg centra Maja.
Slobodan Kadić

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*