Početna / Sport / Fitness u velikom parku
Felga

Fitness u velikom parku

Danas su u velikom parku postavljene sprave za vježbanje, odnosno fitness na otvorenom.

Za izvođenje vježbi neće vam biti poterban “osobni trener”. Na svakoj spravi postavljeno je i objašnjenje za koje je vježbe sprava namijenjena i kako ih izvoditi.
Inicijativa za postavljanje ovih sprava javila se tijekom prošle godine na Gradskom vijeću, a o ovoj ideji raspravljano je i na sjednicama Vijeća mjesnog odbora Našice. Kako nam je rekao gradonačelnik Krešimir Žagar, tada nisu imali osigurana sredstva u Proračunu, no u ovoj godini je ta stavka uvrštena i od danas je našički park bogatiji za još jednu aktivnost. Postavljeno je sedam sprava, a uređena je i pristupna staza. Fitness na otvorenom nalazi se uz staro tenisko igralište i bit će od koristi rekreativcima i članovima sportskih klubova našeg grada i zasigurno će produžiti boravak svih posjetitelja u našem parku – rekao je gradonačelnik Žagar. Zahvalio je i članovima Vijeća mjesnog odbora s kojima je koordinirana i realizirana ova investicija. Sprave su postavljene na inicijativu i financirane sredstvima Mjesnog odbora u dogovoru s Gradom i podršku gradonačelnika Žagara.
Osim ponude za starije, od danas je poboljšana i ponuda sadržaja za najmlađe. Naime, obnovljeno je dječje igralište ispred dvorca Pejačević, postavljene su nove igračke, a stare će biti popravljene i postavljene na takozvanom Mendinom igralištu, pored vodotornja čime će Našice dobiti još jedno dječje igralište u središtu grada – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar.
Robert Rigo

Info: Robert Rigo

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*