Početna / Showbiz / Glazba / Trebate ulaznicu? Mi dijelimo!
Felga

Trebate ulaznicu? Mi dijelimo!

ĐORĐE BALAŠEVIĆ dovodi svoju PANONSKU MORNARICU u NAŠICE 25.8.2012. i samo ta jedna rečenica dovoljna je vijest za sve obožavatelje ovog jedinstvenog autora.

Dvije godine nakon kretanja turneje koja je obilježila 2010. godinu, Đorđe Balašević, potpomognut vrhunskom glazbenom posadom znanom kao Panonska mornarica, kreće na turneju pod nazivom “OSMIJEH SE VRATIO U GRAD”. I to nije sve! Nakon niza godina, Balašević snima NOVI ALBUM, a neke od novih skladbi čut će publika već u Našicama, što zasigurno daje novu dimenziju njegovim tradicionalno nenadmašnim koncertima.

Dodajmo ovome iznimno atraktivnu lokaciju koncerta u povijesnom PERIVOJU PEJAČEVIĆ – našičkom gradskom parku engleskog tipa koji se prostire na 34 ha u samom centru grada, potpuno NOVU SCENOGRAFIJU u kojoj će brojni obožavatelji zaploviti u Đoletov svijet, BESPLATAN CJELODNEVNI PROGRAM u Perivoju gdje će se predstaviti ponajbolji izlagači turizma Slavonije pruživši gostima – od djece do onih najstarijih – niz užitaka ove hrvatske regije, POVOLJNE VIKEND ARANŽMANE SLAVONIJE i PRIJEVOZ IZ CIJELE HRVATSKE pripremljen od strane destinacijske agencije Slavonije, Baranje i Srijema NEXT STEP, zasigurno govorimo o novom događaju za pamćenje i posebnom doživljaju o kojem će se još dugo pričati.

http://www.youtube.com/watch?v=yzTneQ2bTDQ

Spremate li svoje piknik dekice i košare ili trebamo baciti još koju strogo čuvanu informaciju?! Možda pakiranju pomogne pozornica sa vrhunskim razglasom i rasvjetom, oko 150 ljudi direktno zaposlenih u realizaciji projekta ne računajući brojne ponuđače u dnevnom programu, „slavonske“ normalne cijene ugostiteljskih usluga, akcijske promo cijene brojnih poslastica sjajne etno ponude našeg druženja, nezaobilazni nastupi tamburaša, adrenalinski sadržaji za avanturiste, široka ponuda za djecu i mlade… Dekicu pod ruku i sa sobom praznu košaru jer ćete ju napuniti blagodatima „zlatne ravnice“.

CIJENE ULAZNICA:
REDOVNE = 150 kn
(obuhvaćaju cca. 80% koncertnog prostora koji je iza fan pit područja)
FAN PIT = 190 kn
(za najveće obožavatelje koji su uvijek u prvom redu Đoletovih koncerata predviđeno je cca. 20% prostora ispred same pozornice)
BESPLATAN ULAZ DJECA DO 7 GODINA STAROSTI

ULAZNICE – REZERVACIJA:
Rezervacije ulaznica moguće su jedino putem REZERVACIJE PRIJEVOZA I VIKEND ARANŽMANA preko turističke agencije Next step.

ULAZNICE – PRODAJA HRVATSKA:
Sva prodajna mjesta EVENTIMA na www.eventim.hr!

ULAZNICE u Našicama:
Turistička agencija NEXT STEP, Trg dr. Franje Tuđmana 4 (u hotelu Park, centar)

Više informacija na:
www.nextstep.hr
www.thorax.hr

NAGRADNA IGRA:
Imamo 6 ulaznica i podijelit ćemo ih tijekom 6 dana, od 9. do 14. kolovoza. Dakle, svakog dana ćemo objaviti po jednog dobitnika besplatne ulaznice. Svi dobitnici će svoje ulaznice, uz predočenje osobne iskaznice, moći podići na press punktu ispred hotela Park na dan koncerta.

Kako bi osvojili jednu od ulaznica, sve što trebate učiniti je otići na Facebook stranicu portala nasice.org i upisati ŽELIM ULAZNICU ZA BALAŠEVIĆA. Svakog dana, u navedenom terminu, izvući ćemo po jednog sretnog dobitnika ili dobitnicu!

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*