Početna / Showbiz / Glazba / Približavaju se ‘Zlatne žice’
Felga

Približavaju se ‘Zlatne žice’

Napunjeno 1300 butelja vrhunske festivalske graševine

KUTJEVO/POŽEGA – 1300 butelja vrhunske graševine, festivalskog vina Glazbenog festivala Slavonije, napunjeno je u podrumu Kutjeva d.d., koji je glavni sponzor

Naš portal medijski je pokrovitelj Glazbenog festivala Slavonije Požega 2012. Sva festivalska događanja svakodnevno će pratiti naš novinar Slobodan Kadić.
požeškog festivala koji se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića. Graševina ima 13 posto alkohola, a berba je 2010. godina. Požežani su mogli u nedjelju na Trgu Sv. Trojstva u Požegi kušati festivalsko vino,a tom su prigodom preimenovane ulice i trgovi koji sada nose, samo za ovu prigodu, festivalske nazive. Subotnja večer je rezervirana za tamburašku glazbu, a obilježena je velikim imenima kao što su Krunoslav Kićo Slabinac, Boris Ćiro Gašparac, Stjepan Jeršek Štef, Viktorija Kulišić Đenka, Slavonske lole i mnogi drugi. Smorta folklora “Oj, Požego, sve ti je na glasu” će se održati u nedjelju, a sudjelovat će kulturno-umjetnička društva iz raznih djelova Hrvatske.

 

Ulaz na festival kroz sve dane je besplatan, a organizirana je i demonstracija starih zanata, izbor za najljepši izlog, 18. fišijada u gradskom parku kod Orljave u petak i brojne druge aktivnosti koje će biti ponuđene građanima i turistima. I naš je portal medijski pokrovitelj ovogodišnjeg festivala, a sve novosti možete osim na našem portalu i na www.pozeskifestival.hr.
Slobodan Kadić


 

Info: Robert Rigo

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*