Početna / Showbiz / Glazba / Koncerti sve bliže, ima još ulaznica
Felga

Koncerti sve bliže, ima još ulaznica

Stigao je i kolovoz, mjesec u kojem nas očekuju dva koncerta Đorđa Balaševića i Panonska mornarice,

dvije potpuno nove priče, a Đole će svojoj publici prvi puta otpjevati nove pjesme okružen i scenografijom koju još niste mogli vidjeti na njegovim koncertima.
Opatijska će publika u ovom glazbenom spektalu moći uživati već naredni vikend, 11. kolovoza, kada će Đole i njegova mornarica, na Ljetnoj pozornici, osvojiti srca svojih vjernih obožavatelja. Upravo je ovo čarobno mjesto prije dvije godine ugostilo Balaševića te označilo početak i povratak ovog vrhunskog umjetnika na naše prostore.
Našice će, 25. kolovoza, svjedočiti jednom potpuno novom događanju, „Pikniku s Balaševićem“ – besplatnom cjelodnevnom eventu na kojem će svi prisutni na jedan dan živjeti Đoletove pjesme, stihove, citate… Na prostoru Perivoja Pejačević (park kraj dvorca Pejačević) tako će se održati piknik uz zabavu, gastro delicije i razna događanja, a vrhunac dana bit će veliki open air koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice. O pikniku i svim detaljima vezanim uz cjelodnevna događanja u Našicama, a koja nikako ne bi trebali propustiti, doznajte i na web stranici www.nextstep.hr.
Oba koncerta započinju u 21h, ulaz je besplatan za djecu do sedam godina, a za osobe s invaliditetom osiguran je poseban prostor.
promotivni članak

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*