Početna / Showbiz / Glazba / Nakon AC/DC, obradili Mombasu!

Nakon AC/DC, obradili Mombasu!

Nakon energičnih obrada rock i pop hitova te klasike, 2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser, upustili su se u malo drukčije vode te po prvi puta zasvirali filsmku glazbu!
Ovoga su puta izabrali “Mombasu”, pjesmu iz soundtracka filma Inception, kojeg je uglazbio legendarni filmski kompozitor Hans Zimmer.
Spot je režirao Darko Drinovac koristeći minimalizam i crno bijelu tehniku pa tako virtuoznost Luke i Stjepana još više dolazi do uzražaja. Ovo je ujedno i prva suradnja 2CELLOS i poznatog redatelja hrvatskih spotova. Spot je na Youtube kanalu objavljen 29 travnja, a do sada je pogledan više od 80.000 puta.
“Ovo je nešto malo drukčije nego sto su do sada ljudi od nas navikli čuti i vidjeti! Odabrali smo filmsku glazbu  koja je oduvijek bila naša velika strast i ovo je prvi puta da smo se okušali i u tome. Veliki smo ljubitelji Hansa Zimmera i njegovog rada pa smo s posebnom odgovornošću i pažnjom radili na ovoj obradi, pazeći na svaki detalj. Donosimo neki novi zvuk, neki novi imidž i stil. Odlučili smo se malo odmaknuti od dosadašnjeg i napraviti jedan iskorak – i vizualno i zvučno! Mi smo osobno  zadovoljni rezultatom i nadamo se da će se i drugima svidjeti!” –  poručuju Luka i Stjepan koji se trenutačno nalaze u LA-u.

The 2CELLOS će izvesti  “Thunderstruck”  22. svibnja na CBS-u, u The Late Late Show With Craig Ferguson.
Jedva čekamo i novi album u izdanju Sony Masterworks/Menart.

Više o 2CELLOS (Sulic & Hauser) na: 2CELLOS.com – facebook.com/2cellos  – twitter.com/2cellos

Info: Robert Rigo

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*