Početna / Novosti / Politika / Zdravko Vukić održao “pressicu” u povodu Slučaja “Donacija”

Zdravko Vukić održao “pressicu” u povodu Slučaja “Donacija”

Vijećnik HDSSB-a u Skupštini Osječko-baranjske županije Zdravko Vukić danas je sazvao konferenciju za novinare kako bi pokazao snimku Slavonske televizije na kojoj se vidi da je ipak ubacio novčanicu u posudu za donacije Pučkoj kuhinji osječkog Caritasa. Riječ je o slučaju od prošloga tjedna kada se na YouTubeu pojavila snimka koja odaje dojam da je Vukić na domjenku Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka u posudu za donacije stavio praznu ruku i da nije ubacio niti jednu kunu.

– Sazvao sam ovu “pressicu” kao dežurni negativac ovoga Božića na internetu, gdje me se pokušava ocrniti i prikazati kao osobu koja u predbožićnoj atmosferi nema srca da odvoji čak ni deset kuna za Pučku kuhinju. Pretpostavljam da je video uradak djelo nekoga sa Osječke televizije i da je riječ o kuhinji te televizije i njezinog šefa Mate Radeljića kako bi me se diskreditiralo – rekao je Vukić, prije nego je pustio snimku STV-a koju je usporedio s onom objavljenom na YouTubeu pri čemu se vidi da u posudu ostavlja novčanicu.

Istaknuo je da je objavom prve snimke i novinskim tekstovima o tom slučaju osramoćen te da je ispao žrtva manipulacije, a tekstove o tome prenijeli su i neki portali u Srbiji pod naslovom “Kako hrvatski poslanik daje donacije”. S obzirom na to najavio je tužbe protiv svih medija koji su pisali o ovom slučaju, a prihod od tužbe namijenio je Pučkoj kuhinji.
– Tužit ću sve medije koji su ovom pisali i oklevetali me, a da nisu vjerovali mojim tvrdnjama o istinitosti činjenice da sam ubacio novčanicu u posudu – rekao je Vukić.

Na današnjoj je na “pressici” još jednom ponovio da se i njemu prema snimci s YouTubea čini kao da nije ništa ubacio.
– Ja i sam priznajem kad sam vidio prvu snimku da je i meni to osobno tako izgledalo i da ja nisam dao taj novac isto bih tako mislio – rekao je Vukić.

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*