Početna / Novosti / Grad / Doček Nove godine na središnjem gradskom trgu

Doček Nove godine na središnjem gradskom trgu

Današnji dan protekao je u pripremama za najluđu noć u godini. Gradsko poglavarstvo i Turistička zajednica Grada na središnjem gradskom trgu organiziraju doček za koji je već sve spremno. Građane Našica, našičkoga kraja te sve goste, zabavljat će naš domaći popularni sastav “Zlatne strune”. Osim njih, nastupit će i OK club i Monika Petrov, did Tunjo i bač Roka. Predviđa se da će program na trgu početi u 21 sat. Dobra glazbena ponuda bit će popraćena i gastronomskom ponudom za koju će brinuti Športsko-udičarsko društvo “Šaran”. Kobasice i piće prodavat će se po sindikalnim cijenama, a prihod će biti namijenjen uređenju velikoga parka.

Već po tradiciji, doček Nove godine organizira hotel “Park” Našice, a 2005-a u našičkome kraju dočekat će se i u kafićima te društevnim prostorijama. Dio građana ostat će u svojim domovima te u krugu obitelji i prijatelja.

Kao i svih 365 dana u godini, tako ćemo i ovu najluđu noć provesti s vama u našem programu Radija Našice . Ispraćaj stare i doček Nove godine, tradicionalno ćemo proslaviti u našem novogodišnjem programu na 88,7.

Info: Nasice.ORG

Nezavisni portal građana Našica Već 12. godina donosimo novosti iz grada i okolice

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*