Početna / Novosti / Crna kronika / Popis mjesta na kojima možete predati donacije
Felga

Popis mjesta na kojima možete predati donacije

Pomoć za poplavljena područja prikuplja se diljem Hrvatske, pa tako i na našem području. Prikupljaju se higijenske potrepštine, hrana u konzervama, ulje, šećer, tijesto, dječja hrana, pelene i sl. Građani grada Našica i prigradskih naselja, svoje donacije mogu donijeti u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Našice i prostorije DVD-a Našice. Akciji su se pridružili i članovi DVD-a Đurđenovac i Crvenog križa Đurđenovac. Stanovnici Đurđenovca i okolnih naselja pomoć mogu donijeti u nove prostorije DVD-a Đurđenovac danas od 12 do 18 sati ili u prostorije Mjesnog društva Crvenog križa u Đurđenovcu. U Feričancima, pomoć možete dostaviti u DVD Feričanci danas do 17 sati. Organizatori prikupljanja pomoći u Feričancima su DVD Feričanci i Općinski odbor i Mladež HDZ-a. Mještani općine Donja Motičina donacije mogu donijeti u Općinsku vijećnicu, a preuzet će je članovi Savjeta mladih. Jutros je počela akcija prikupljanja pomoći i u naselju Stipanovci, a mještani svoje donacije mogu ostaviti u mjesnom Domu DVD-a. Mještani ostalih naselja općine Podgorač, svoje donacije mogu dostaviti u prostorije DVD-a Podgorač svakodnevno od 8 do 14 sati. Pomoć se prikuplja i u organizaciji Udruge branitelja i Udruge poljoprivrednika općine Podgorač, a informacije o načinu i vremenu dostave pomoći možete dobiti na broj mobitela 091 1421 537. Kako su nam rekli u našičkom DVD-u, svu prikupljenu pomoć s našičkog područja prevest će u sabirni centar Crvenog križa u Vinkovcima. Našički vatrogasci svoje aktivnosti koordiniraju s Gradom i Komunalnim poduzećem Našički park.
Akciji se pridružilo i HDZ na području cijele Osječko-baranjske županije. Svoje donacije tako možete predati i u njihovim stranačkim prostorijama u Našicama, na Trgu Isidora Kršnjavog.
Tekst: Robert Rigo

Info: Robert Rigo

Jedan komentar

  1. Diana Spajić with Naš Grad Vinkovci and 4 others
    Ovom prilikom bi se obratila svim hotelima na slavonskom području, prvenstveno onim u Vinkovcima da otvore svoja vrata ljudima koji su evakuirani. Jer se ne zna koliko će dana morati spavati u dvoranama, koje nisu primjerene za to. Previše je ljudi, nemaju krevete, spavaju po podovima, a o sanitarnim čvorovima ne moram pričati. Za sve je bolje da imaju udoban krevet i adekvatno mjesto za tuširanje, kako zbog njih tako i zbog nas da ne bi došlo do raznih epidemija! Širite ovo da dođe do onih koji to trebaju vidjeti!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*