"Uvredljiv naslov bio bi primjerice "Uz Bandića samo budale, seljačine i kriminalci", ali takvo što nikad ne bismo objavili". - to je definitivno naj recenica
A najbolji mi je Miksic u svemu ovomu, prije tjedan dana na zadnjem suceljavanju kako je oprao i napao Bandica i njegove afere, a danas mu otvoreno daje potporu u drugom krugu. Mislim, tko je tu lud? Prave karaktere nam svi odreda imaju. :eusa_doh:
EDIT: A ne zaboravimo da ce i HDZovci brojni glasat za Bandica, po kojem su pljuvali sve do prije koji dan. Slicno se moze reci za SDP. Prije nekoliko mjeseci Milanovic je govorio kako je "Bandic najbolji covjek za Zagreb", a danas drvlje i kamenje, isplivale neke afere na svjetlo. Nevjerojatan je taj neki hrvatski mentalni sklop.
iskreno, ako biram između dva zla, nadam se da će biti josipović jer ako želimo gledati makar na vanjštinu predsjednika, bilo bi mi očajno da je ona seljačina predsjednik
tako nekako i ja razmišljam...kad vidim tko sve podržava Bandića, muka mi je...zato ću glasati za Josipovića...a SDP se davnih dana trebao riješiti Bandića koji je usprkos tome što Zagreb ima ogroman proračun uspio zadužiti glavni grad za velike iznose i sad hoće pobjeći od odgovornosti i biti predsjednik
Crkva: "Najveći hrvatski problem je "nevidljiva hobotnica" zbog koje je i Josipoviću i Bandiću nemoguće napraviti potreban zaokret kao i bilo kakvu dublju promjenu u hrvatskom društvu, objavio je Glas koncila. Misli GK da ova hobotnica iznutra sputava normalan demokratski razvitak i ostvaruje "nevidljivu kontrolu nad cjelokupnim hrvatskim društvom"".
Nesto sam i ja isto tako nacuo!Mislim da su rekli da je neko iz Nasica bio u igri!Ta vijest je dospijela i do medija ali koliko sam nacuo radio nasice je dobilo zabranu emitiranja te emisije !
(c) 1999-2006 Stolisnik d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjeno je kopiranje i/ili
prenosenje sadrzaja portala, djelomicno ili u cjelosti, bez pismene suglasnosti autora.