Jedan putnik u avionu krenuo u toalet. Kako je muški bio zauzet (a njemu se žurilo) stjuardesa ga uputi u ženski WC, ali ga upozori da nipošto ne dira gumbe sa natpisima: MTV, MTZ, PMP i AVT. Ne mogavši savladati svoju radoznalost, on pritisnu gumb MTV - i Mlaz Tople Vode mu zapljusne guzicu. Ugodno iznenađen on pritisne i gumb MTZ, a Mlaz Toplog Zraka ga osuši. Nakon toga on pritisne i gumb PMP - i Pufna Mirišljavog Pudera ga fino zapraši.
Razmišljajući o tome kako su ove žene baš razmažene on pritisnu i gumb AVT i... Naš putnik se budi u bolnici i unezvjereno gleda oko sebe. "Gdje je avion? Gdje sam to ja?" - zbunjeno pita sestru koja se tu našla. "Gospodine, Vi ste u bolnici. U avionu ste pritisli gumb AVT - Automatsko Vađenje Tampona. Vaš penis je ispod jastuka!" :hammer:
Mladic ulazi u ljekarnu i kaze ljekaru: "Dobar dan, mogu li dobiti jedan kondom? Moja me djevojka pozvala na veceru i mislim da i ocekuje nesto od mene." Ljekarnik mu daje kondom, a mladic izlazeci zastane pa se vrati: "Molim vas dajte mi jos jedan kondom, zato sto je i sestra moje djevojke slatka, a uvijek prekrizi noge na tako provokativan nacin da ja mislim da i ona nesto ocekuje od mene!" Ljekar mu daje i drugi kondom, kad se mladic opet obrati: "Najzad, dajte mi jos jedan kondom, jer je mama moje djevojke jako zgodna zena, a kad god me vidi ona pravi aluzije ... a posto me ona pozvala na veceru, mislim da i ona nesto ocekuje od mene!" Za vrijeme vecere, mladic je sjedio sa svojom djevojkom s lijeve strane, dok su sestra i majka sjedile nasuprot njima. Kada se pojavio otac, mladic je spustio glavu i poceo se moliti: "Dragi Boze, blagoslovi ovu hranu ... hvala ti za sve sto nam dajes...!!!" Par minuta kasnije mladic se dalje molio: "Hvala ti Boze za tvoju milost" Deset minuta kasnije, mladic se i dalje molio drzeci glavu pokorno spustenu. Drugi su se pogledavali iznenadjeno, a najvise se cudila njegova djevojka. Priblizila mu se i sapnula mu na uho: "Nisam znala da si toliko religiozan!!!" A mladic joj odgovori: "Ni ja nisam znao da ti je tata ljekarnik!!!"
Vidi crnogorac da neka dobra riba čita erotiku, pa je pita: - "jel' djevojko, jel piše tu kome je najduži?" ona: - "piše. kaže da je indijancima." - "a jel' piše kome najduže stoji?" ona: - "kaže da najduže stoji mađarima." - "e pa, djevojko, sad i ja da se predstavim: ja sam lajoš vinetu."
(c) 1999-2006 Stolisnik d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjeno je kopiranje i/ili
prenosenje sadrzaja portala, djelomicno ili u cjelosti, bez pismene suglasnosti autora.