"počeo nam Ožujak i svi ćemo biti sretni! Dobro, ne znam jel ćemo biti sretni, ali nemam ništa pametnog za reći uz Ožujak tak da nema veze. Svi ćemo biti sretni. I nemogu jednostavno zanemariti činjenicu da su ova dva mjeseca prošla takvom brzinom koja se može mjeriti samo sa brzinom rasprada grupe Blink 182 – thank you!
gospodin kaže zbog čega je počeo gatati: "Što me navelo na ovo... Pošto vrijeme tak brzo prolazi, činjenica je da će i ostatak godine proći istom, ako ne i većom brzinom, budući da ne postoji nikakvo trenje koje bi zaustavilo taj napredak. I zato sam odlučio napraviti kratak pregled godine dvehiljadešeste! " :camera: " kuglo pokaži mi što će da se desi...zvezda, tito, che, trava...PUF!...." .......NAKON PAR MINUTA, KUGLA PROGOVORI... Ožujak 14 Joško Lokas izbacio još jedan od svojih urnebesno smiješnih tv emisija! Statistički podaci pokazuju nevjerojatan pad humora u naciji.
Ožujak 23 Skandal! Novi imenik kola internetom! Imenik Nevena Ciganovića. Nacija zgrožena.
Travanj 01 Šaljivđija i predsjednik, Stipe Mesić, izveo je nevjerojatan prank nad američkim predsjednikom Georgeom Dubya Bushom. Izašao je u javnost sa „privatnom“ snimkom njihovog „razgovora“ u ovalnom uredu. Ta neslana šala nije bila dobro prihvaćena, te sada Republika Hrvatska službeno više ne postoji.
Svibanj 18 Kabala preuzela vodstvo od Scientologije! Sada je službeno prva lažna religija ikada osmišljena!
Svibanj 23 Izrael i Palestina proglasili primirje. Kao uzrok tome, obje strane izjavle da se više ne sjećaju zašto se uopće ubijaju.
Lipanj 24 Novi i potpuno nepoznati virus, nađen je u krvi domorodaca u Africi. Strahuje se na još jedan oblik AIDS-a. Ovaj virus ne pokazuje nikakve karakteristike prijašnjih smrtonosnih virusa, ali smatra se hibridom između HIV-a, hepatitisa A-Ž, sifilisa i virusa gripe. Simptomi su želučane tegobe, vrućica, proljev i suha koža. Afrika u karanteni!
Lipanj 30 Razina mora se drastično spustila. Većina otoka sada je dio kontitnenta. Uzrok tome je nepoznat. Svijest strahuje na rupu u marijanskoj brazdi.
Srpanj 02 Sjedinjene Američke Države službeno priznale uklanjanje kontinenta Afrike sa lica ove Zemlje i odgovornost za razinu mora. Svijet u pozitivnom šoku!
Srpanj 10 Mel Gibson predstavio svijetu svoj novi film „Put u Obećanu Zemlju“. Već sada ruši sve rekorde gledanosti. Broj preminulih svećenika tokom projekcije: 11 and counting!
Srpanj 17 Usred napete atmosfere u sudnici, Michael Jackson je morao iznenada posjetiti lokalnog plastičnog kirurga. Jedan od svjedoka u sudnici izjavio je slijedeće: „Nismo ovo očekivali. On je samo sjedio tamo i odjednom mu se komad lica otrgnuo i pao na pod. Svi smo šokirani!“ Lice Michaela Jacksona možda će biti spašeno, budući da je odmah stavljeno u posudicu sa ledom i odvezeno u bolnicu. Ukoliko neće biti moguće prišiti lice natrag, Michael će morati kroz ostatak procesa nositi kartonsku vrećicu na glavi. „Nitko nebi mogao vjerovati da izgleda strašnije nego prije“, izjavio je sudac, kojem su oči izgorile nakon tog strašnog prizora.
Srpanj 21 Rusi sletjeli na Mars! Crveni planet postaje uistinu crven! Amerika uzvraća osvajanjem Saturna. Mark Phillips iz NASA-e tvrdi: „Prokleti bili ako ne osvojimo one prstene! Postat ćemo gospodari prstena makar nam to bilo zadnje kaj napravimo!“ Družba se sastoji od 6 astronauta. Blast off zabilježen za 3. kolovoz.
Kolovoz 03 Misija „Saturn“ uspješno započeta! Družba kreće ka cilju i prvoj prepreci – dva ruska satelita! Držimo im fige! Očekujemo povratak kraljeva svemira uskoro.
Rujan 22Ovaj mjesec je obilježilo nevjerojatno znanstveno postignuće! Čekali smo godinama i napokon dočekali! Znanstvenici iz Švicarskog laboratorija CERN, predstavili su javnosti genetički modificiranu koalu. Ne samo da je sada jestiva, nego čak i priča! Prva koalina izgovorena rečenica: „I, kak napreduje sukob Palestinaca i Izraelaca?“
Rujan 25 Napokon smo i to dočekali. Mirko Miočić je pobijedio na Milijunašu! „Ovaj milijun ću podijeliti sa svojom familijom i platit ću si plastičnu operaciju uha“, čulo se kako Mirko veselo govori iza stagea.
Listopad 06 Mirko je varao! Milijun mora biti vraćen. Nakon što je otišao na operaciju dr. Glumičiću, otkriveno je da je imao u uhu ugrađen minijatirni zvučnik kroz koji bi čuo ono što mu kolega pročita iz enciklopedije. Kako je njegov suradnik prokriumčario enciklopediju, nije poznato, no smatra se da se radi o podacima na palm pilotu. Tarik od šoka završio u bolnici.
Listopad 16 Prva genetički modificirana koala je ubijena! Njena konstantna copranja uvezi Palestinaca i Izraelaca rezultirala su krajem primirja među tim divnim zemljama. Svijet se pita: kako li se samo brzo razmnožavaju ti Palestinci i Izraelci? Sumnja se na podzemne laboratorije umjetne oplodnje.
Sjedinjene Američke države ne prihvaćaju takav razvoj događaja. Smatraju da je primirje služilo samo da bi se regenerirali. Dvije H-bombe su lansirane na to područje. Svijet slavi, jer sada napokon postoji pravi deponij smeća.
Prosinac 06 Pokolj u Vinkovcima. Muškarac, I.Đ. (26), zamaskiran u Svetog Nikolu, pokušao opljačkati lokalni dučan Mercatora. Nakon prijetnje, nasrnuo je na prodavačicu, izbo je 45 puta i pobjegao bez ičega. Nakon samo nekoliko minuta, iz skladišta se vratila druga prodavačica i, pomislivši da se radi o mljevenom mesu, stavila prvu prodavačicu u frižider. Osumnjičeni za kanibalizam su svi koji su stupili u dučan od 15 do 18 sati kada se Sveti Nikola vratio i ubio. Na oproštajnoj poruci je pisalo: To nije mljeveno meso.
Prosinac 20 Božić je blizu, a time i minusi na računu. Građani Zagreba službeno su bankrotirali, te su banke kao zalog uzele čitav grad. Zagreb se prodaje na e-bayu po početnoj cijeni od $ 450 000 000.
Prosinac 24 Neviđeno se razbojstvo dogodilo u dučanu Turbo Limač. Skupina od nekoliko klinaca obučenih u štrumfove, upali su u dučan kasno poslijepodne sa poklonom uz povik: IZNENAĐENJE! *boom!* te tako dezorijentirali osoblje. Pokradeno je nekoliko komada action mana i barbika. Jedan od delikvenata je također optužen za seksualno zlostavljanje dezorijetirane prodavačice, zbog nekontroliraog naskakivanja na nogu iste. Za počiniteljima se još traga.
Prosinac 31 Nevjerojatan nalet tsunamija pogodio Hrvatsku obalu nakon erupcije Etne. Materijalna šteta je ogromna, a ljudske žrtve nebrojene. Smatra se da je poginulo oko pola milijuna ljudi i 3 ovce. Narod u žalosti.
Poživi li gospodin Mesić još koju godinicu može očekivati katastrofu u još širim razmjerima. :hammer: :hammer:
zasto sad Roberta vrijeđaš? što nije kojim slucajem sve ovo obrisao kao što je strim na politici? zašto bi obrisao kad nema ama baš nikakvog razloga.. a stvarno imaš vizije, heheheh...
zasto sad Roberta vrijeđaš? što nije kojim slucajem sve ovo obrisao kao što je strim na politici? zašto bi obrisao kad nema ama baš nikakvog razloga.. a stvarno imaš vizije, heheheh...
...opet neki problemi?, imam još jednog obožavatelja izgleda...:-D ... na politici je robert obrisao sve (tj. premjestio) a ne ja, dakle informiraj se malo prije, iako se slažem sa njegovim potezom u potpunosti... evo samo da napomenem... :-)
fami sori,ali zašto ban?mislim ono kuiš stvarno?pis i pa šta ak te spominje?kak ja divlju kajlam son-stop:) ok,možda te provocira(ne ulazim u to,vaša stvar),ali osobne probleme rješavajte ko pravi muškarci-UZ PIVO!! de bračo fackof više s tim svađama,mejk lav/not vor!! pis,lov&rispekt!!!
njega pati sto pise FAMI, da pise marko ili mta_max, onda nebi nis reko. Razlog? zato sto mu se firma zove fami i slicni debilni razlozi i zato ja svugdje pisem fami.
Ne vjerujem da me netko išao kopirat...Dečec, trebal si me samo pitat jel možeš uzet tekst. Ali opet, vjerojatno se radi o tome da si htio samo biti cool pomoću mojeg über teksta.
(c) 1999-2006 Stolisnik d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjeno je kopiranje i/ili
prenosenje sadrzaja portala, djelomicno ili u cjelosti, bez pismene suglasnosti autora.