Početna / Lifestyle / Zdravlje / Do jeseni završetak uređenja našičke bolnice
Felga

Do jeseni završetak uređenja našičke bolnice

Opća bolnica Našice započela je završnu fazu dogradnje i pregradnje određenih odjela i ambulanti. Do sada su uspješno preselili odjele pedijatrije, ginekologije i rodilišta u nove prostore  na trećem katu, a prošli tjedan su preseljene bolnička ljekarna i urološka ambulanta u također novouređeni prostor bivše pedijatrije. Za odjel psihijatrije, kao i za prostor dnevne bolnice, upravo se završavaju nove bolničke sobe.
Kako je tijekom ljetnih mjeseci u bolnici najmanje pacijenata, u srpnju i kolovozu će započeti radovi na rekonstrukciji postojećih odjela kirurgije, urologije i internog odjela te uređenje novog  odjela palijativne medicine. Ambulanta za uho, grlo, nos (ORL ambulanta) bit će smještena u novouređenom prostoru bivše bolničke ljekarne. U Upravi bolnice kažu kako se nadaju da će ovi radovi biti dovršeni do rujna. Osim dovršetka građevinskih radova, do jeseni očekuju i novu medicinsku opremu: UZV aparat, kardiološke holtere, sterilizator i kolonoskop.
Kako bi što manje ometali pružanje zdravstvene usluge pacijentima, radovi će biti izvođeni i vikendima, a Uprava bolnice u svom dopisu medijima zahvaljuje pacijentima na strpljenju i razumijevanju.
tekst i foto: Robert Rigo

Info: Robert Rigo

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*