Početna / Lifestyle / Udruge / Darovi za djecu članova HVIDR-e

Darovi za djecu članova HVIDR-e

Sinoć je u prostorijama Udruge HVIDR-a Našice Djed Božićnjak darivao djecu članova Udruge. Darove je u povodu božićnih blagdana primilo 120 djece i njihovih roditelja – invalida Domovinskog rata. Presjednik Udruge Miroslav Ranogajec čestitao je svima nadolazeće blagdane te je izrazio zahvalnost gradonačelniku Krešimiru Žagaru koji je i ove godine, u okviru mogućnosti Grada, pomogao Udruzi u pripremi darova za djecu.

HVIDR-a Đurđenovac danas će održati redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Izvješće o radu podnijet će predsjednik Ivan Vuković. Osim članova iz đurđenovaca, skupštini bi trebali biti nazočni predstavnici 8 organizacija HVIDR-e s područja naše županije i predsjednik Osječko-baranjske HVIDR-e Ivan Poplašen.
Nakon skupštine, održat će se i podjela poklon-paketa za djecu i članove Udruge. Prigodne božićne pakete dobit će 79-ero djece članova đurđenovačke HVIDR-e.

Feričanački ogranak Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Osječko-baranjske županije sutra će u Feričancima, u Općinskoj vijećnici, upriličiti podjelu božićnih darova za djecu članova Udruge koja nisu starija od 14 godina. Podjela darova bit će sutra u 17 sati.

Info: Robert Rigo

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

Connect with Facebook

*